Playtech rulett játékok

Olvasd el ezt is

Mutasd az összes cikket

Mitől egyediek a Playtech kaszinó játékai?

A Playtech-et még 1988-ban alapították, azóta pedig a játékszoftverek piacán vezető helyre tornázta fel magát. Több, mint 600 játékot készítettek már el, legyen szó játékgépekről, vagy asztali játékokról, a kínálatuk részét képezik azonban még LIVE kaszinók, a sportfogadások, virtuális sportok, lottójátékok és sorsjegyek is. Szerződéses viszonyban állnak olyan nagy filmstúdiókkal, mint amelyhez pl. a MARVEL márka is tartozik. A játékaikban találkozhatsz a kedvenc filmes karaktereiddel is, és ez nemcsak a játékgépekre igaz. Alkotásaik a grafikai kidolgozottságukról, de a megannyi innovatív megoldásukról is híresek.

Melyik magyarországi online kaszinó kínálatában találunk játékokat a Playtech-től?

Játékaikat kipróbálhatjátok pl. a következő kaszinókban:

Milyen rulett játékok vannak ennek a szolgáltatónak a kínálatában?

A Playtech játékkínálata szokatlanul bőséges. Az összes standard rulett játék elérhető a kínálatukban, mint a francia, amerikai vagy az európai rulett, de nem ezek az egyetlenek. Kínálatukban megtalálható megannyi egyéb speciális rulett játék, mint pl. a Diamond bet Roulette két gyűrűvel és extra mezővel a téteknek, a Mini Roulette kevesebb játékmezővel és számmal, vagy éppen ellenkezőleg, a 101 számos rulett is – 101 Roulette, vagy a Pinball Roulette, amellyel nem mindennapi módon tudod elérni a nyerő számot. A kaszinókban tehát nemcsak a klasszikus rulettek, de a nem hétköznapi változatok is megtalálhatók.

Az online rulettek mobileszközökön is elérhetőek?

Természetesen, a Playtech úgy készíti a játékait, hogy minél szélesebb körben elérhető legyen a kaszinó játékosoknak, bárhol is szeretnék azt játszani. Ezért ennek a fejlesztőnek a rulettjei tökéletesen a mobileszközök kijelzőire lettek igazítva, így bármikor élvezettel belevághatsz a játékba akár a mobiltelefonodon is.

Milyen típusú tétek elérhetők? Speciális funkciókat és statisztikákat is tartalmaz?

A klasszikus típusú ruletteknél az összes szokásos tétet megjátszhatod a megszokott játékmezőn, úgy ahogy a Racetrack játékmező tétjeit is, a rulettkerék szomszédos mezőin. Ennek segítségével speciális téteket is megtehetsz az 1-5 szomszédos számokra, vagy a Tier, Voisins Du Zero, vagy Orphelins téteket. A Playtech speciális típusú rulettjeinél természetesen megannyi más típusú tét is elérhető, mint pl. a rulettkerék extra mezőire megtehető tétek, vagy a kerék extra bónusz részei (pl. Diamond Bet Roulette, Age of Gods Roulette, Dragon Jackpot Roulette). A játékokban elérhető a már kipörgetett számok listája, és a speciális típusoknál a körök számlálója is, amikortól az extra esemény megtörtént.

A Playtech kínálatában egyéb típusú asztali kaszinó játék is megtalálható?

Mivel a kaszinó játékok elismert készítőjéről van szó, ezért kínálatukban szerepelnek egyéb típusú asztali játékok is, mint a Poker, Video Poker, Blackjack, Baccarat, vagy Craps, akár valódi élő dílerrel is. A klasszikusok mellett ezek között is megtalálhatóak a speciális kiadások is.
Rulett