Az online rulettet felelősségteljesen játsszuk

Az online rulettet felelősségteljesen játsszuk

Nyerőgépeken, ruletten, blackjack-kel vagy más kaszinójátékokon játszani kifejezetten szórakoztató lehet. Természetesen nem lehet mindig nyerni. A vesztés szintén része a játéknak, így erre is felkészültnek kell lennie. Éppen ezért felelősen kell játszania és sosem szabad akkora összeget kockáztatni, amit nem tud megengedni önmagának. Könnyen játékfüggővé lehet válni, és akkor könnyű elveszíteni a realitásérzéket mind az idő mind a pénz terén. A kaszinójátékokkal való játéknak a lehető legszórakoztatóbbnak kell lennie, még akkor is, amikor éppen nem nyer.

Túl sokat rulettezik?

Úgy tűnik, mintha minden nap játszana, újabb és újabb letéteket helyezne el és több pénzt költene, mint amennyit eredetileg tervezett? Úgy tűnik, hogy nem kap vissza semmit, sőt semmilyen sikere sincs? Inkább játszana mint a családjával vagy a munkájával töltené az időt? Ha így van, akkor Ön lassan függővé válik. Mindenekelőtt be kell látnia, hogy minél inkább nyerni akar, annál inkább növeli a vesztés esélyét. Éppen ezért, kérje kaszinója segítségét abban, hogy ismét a szórakozás kedvéért játszhasson.

Állítson fel korlátokat a játékban, és tartson szünetet!

Használja ki a lehetőséget, hogy az online kaszinókban be lehet állítani limitet:

  • Minden online kaszinó blokkolja a számláját bármennyi időre, ha szünetet kíván tartani.
  • Be tudnak állítani Önnek limitet a fogadási tétekre, arra, hogy mennyi időt tölt játékkal, a pénzkeretére (a maximális összeg, amit letétként egy játéknál használ) vagy akár átfogó pénzügyi keretére, s így Ön sosem költhet többet, mint amennyit akar vagy amennyit megengedhet magának.
  • Kérje az online kaszinók ügyfélszolgálatának segítségét, tanácsait. Ha túllépte a megengedett határokat, vegye fel velük írásban a kapcsolatot és bizonyára segíteni fognak Önnek megtalálni a legjobb megoldást.

Kétségei vannak a barátaival kapcsolatosan?

Tart attól, hogy valamelyik közeli barátja vagy rokona játékkal kapcsolatos problémákkal küzd? Keresse fel az online kaszinók ügyfélszolgálatát és ők segíteni fognak. Mindenekelőtt nem szabad elfelejteni, hogy az online játéknak szórakoztatónak és élvezetesnek kell lennie. Éppen ezért, ha úgy tűnik, hogy problémái vannak, akkor olvassa el az alábbi sorokat és kérjen tanácsot a szakértőktől.

Rulett