Korlátolt felelősség

Korlátolt felelősség

Ez az információs portál nyilvánosan elérhető információkat tartalmaz az online rulett játéklehetőségekről, az online kaszinókban elérhető legfrissebb játékváltozatokról és a játék feltételeiről; mindazonáltal nem nyújt közvetlen játéklehetőséget rulett vagy más pénzes kaszinójátékhoz. Az oldal nem online fogadóiroda, és nem üzemeltet online kaszinót.

Célunk, hogy jó minőségű tartalmat szolgáltassunk és közzétegyük egyetlen helyen a máshol nyilvánosan elérhető információkat. Mivel nincs semmilyen befolyásunk a felhasznált forrásokra, nem tudjuk garantálni a tartalmak aktualitását, pontosságát, megbízhatóságát.

A portál üzemeltetője nem vállal felelősséget az esetleges veszteségekért, amelyeket ön rulettezés vagy más, az oldalon hirdetett online kaszinóban történő játék közben elszenvedett. Az útmutatók és a játékstratégiák nem garantálják, hogy online kaszinójátékkal nyereségre fog szert tenni, alkalmazásuk saját felelősségre történik. Amennyiben meggyőződése, hogy a fogadással vagy az online kaszinóban történő játékkal nyereségre tud szert tenni, látogassa meg a felelősségteljes játék rovatot, és ellenőrizze le a hazárdjáték-függőségének mértékét!

Share on

Próbáld ki az ingyenes rulett játékokat

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól. Elfogadom