Kaszinó bónuszok

Belépési casino bónuszok, rulett bónuszok

Belépési bónusz: 200000 HUF

Az első betét 100%-os üdvözlő bónusza legfeljebb 200 000 HUF (500 €) összegig

Belépési bónusz: 100000 HUF

150% bónusz az első feltöltésnél akár 100 000 forint értékig + 100 ingyenes pörgetés a „Fruit Zen” játékban

Belépési bónusz: 70000 HUF

Az első kaszinó-befizetésből 200 € -ig (70000 HUF) 100%-os bónusz, a második kaszinóbefizetéstől pedig 200 €-ig (70000 HUF) 50%-os bónusz jár.

Belépési bónusz: 1000 EUR

Massziv Első Befizetés Bónusz egészen 1000€-ig.

Belépési bónusz: 500 EUR

100% üdvözlő bónusz a kaszinótól az első befizetésedre 500 €-ig és 200 free spin

Belépési bónusz: 300 EUR

100% bónusz az első betétre max. €300-ig, ingyen pörgetések

Az online kaszinók olyan jutalmak széles választékát kínálják a játékosaiknak, melyek a hagyományos kaszinókban nincsenek meg. A rulettjáték legnagyobb előnye az a lehetőség, hogy ingyen rulettezhetünk, valamint más kaszinójátékokkal is játszhatunk. Nagyon sok kaszinó működik az interneten, amelyek a játékosok kegyeiért versengenek, ezért kínálják a játékosaiknak a játék izgalma mellett járulékos jutalmak széles választékát. Ha valaki úgy dönt, hogy valódi pénzért rulettezik online, akkor speciális bónuszok várják az online kaszinókban azért cserébe, hogy kaszinójátékokkal játszik. Más jutalmak is léteznek a kezdő és rendszeres bónuszok mellett, ilyenek például a különböző promóciók, versenyek és sorshúzások értékes nyereményekkel. Van olyan kaszinó, ahol akár egzotikus nyaralást, luxusautót vagy világ körüli utat is lehet nyerni.

Üdvözlőbónuszok

Minden kaszinó kínál üdvözlőbónuszt azoknak a játékosoknak, akik először jöttek az adott kaszinóba játszani. Ez lehet egy előre meghatározott pénzösszeg, amivel kipróbálhatjuk, milyen valódi pénzért játszani, vagy pedig a kaszinó az első játékos befizetését szorozhatja meg valamennyivel; az így kapott összeget pedig a játékhoz használhatjuk fel. Általában ez a legértékesebb bónusz, a kaszinók ezt új játékosok szerzésére használják.

Reload kaszinó bónusz

A reload bónusz szintén a leggyakoribb bónuszfajták egyike. Ezt a bónuszt hetente vagy havonta egyszer kapja a játékos. Az online kaszinó a játékos számlájára kerülő bónuszt egy meghatározott időszaki tevékenysége, vagy a havi első befizetése alapján adja meg. A kaszinónak fontos a játékos bizalmának hosszabb távon történő megőrzése. Ez a fajta bónuszt pont erre a célra találták ki.

VIP kaszinó bónusz

Ez a bónusz kifejezetten a kaszinó VIP játékosainak szól. A VIP játékosok olyan rendszeresen játszó törzsjátékosok, akik magas téteket tesznek be. A tétek összege személytől függ. Sok versenyző áll sorban a VIP státusért, amit egy meghatározott időtartam alatt megtett tétek összege nyomán kaphat meg.

Bónuszok a kaszinó ajánlásáért

Ennek a bónusznak az az alapelve, hogy elérjék, hogy a játékos a barátait is behozza a kaszinóba, ahol játszik. Ha ez a barát regisztrál és játszani kezd, mindketten (az ajánló és a barát is) jutalmat kap. Az ilyen típusú bónusz csak néhány kaszinóban elérhető.

Alkalmi kaszinó bónuszok

Karácsony van? Húsvét? Születésnap? Millió ok létezik a bónusz kiadására. Némely kaszinó ezeken a napokon is szokott bónuszt osztani. Van, amikor minden ok nélkül is bónuszt adnak – pl. aki egy bizonyos nap vagy órában iratkozik fel, bónuszt kap.

Rulett