Shaun-rulettrendszer

Shaun-rulettrendszer

Vannak matematikai szabályokból levezetett rulettrendszerek, amik a valószínűség elvén alapulnak, de az általunk ebben a cikkben bemutatott rendszer merőben más. Egy fanatikus rulettjátékos Shaun fejlesztette ki, aki nagyon sokáig dolgozott azon, hogy szinte tökélyre fejlesztette.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy sok játékos nagyon különösnek találja a Shaun-rulettrendszert, sőt, néha nem is tekintik játékstratégiának. Az alkalmazása mégis akár 90%-os nyerési eséllyel kecsegteti a játékosokat. Hogy lehetséges ez? Egyszerűen.

A rendszer a nagy valószínűségű nyerési esélyeken (9:1) alapul. Ez pedig a így érhető el. A rulett 37 mezőből áll. 36 szám + a 0. A fenti rendszer alkalmazásánál a cél a 66 zsetonnal 33 szám és szín lefedése úgy, hogy csak 4 szám maradjon szabadon. Ez azt jelenti, hogy csak akkor veszítesz, ha a golyó a 4 számmező egyikére esik. Ha nyertél, 6 zseton a tiéd.

Hogyan játssz a Shaun-rulettrendszerrel.

  • 1. Első tétként tegyél fel 36 zseton az egyik, mondjuk a piros színre.
  • 2. A második tétként tegyél fel 4 zseton számra, de ne közvetlenül a számokra. A tétet a splitekre, vagyis a számok közötti osztóvonalakra helyezd. A zsetonokat a következő számok találkozására, vagyis splitekre tedd: 0-2, 8-11, 10-13, 17-20, 26-29, 28-31.
  • 3. A harmadik tét már improvizáció, vagyis tegyél fel 2-2 zseton a 4, 6, 15, 22, 24, 33, 35 számok közül 3 tetszőleges számra. A döntés a kezedben van.

A teljes tét tehát 66 zseton. Talán most azt kérdezed, hogy a Shaun-rulettrendszer játszható-e progresszíven, vagyis működik-e a tétek szorzata. Igen, ez is lehetséges, de soha ne feledd megszorozni az összes tétet, egyébként a rendszer értelmét veszti.

A Shaun-stratégia hátrányai

A Shaun-rulettrendszer valóban megdöbbetnő valószínűséggel adja a nyereményeket, de vigyázz, még mindig nem 100%-os, és épp a fennmaradó 10%-ban rejlik a kockázat. A tétek ugyanis magasak, és ha véletlenül egy rossz sorozatot fogsz ki, komolyan megingathatja a költségvetésed. Ezért ezt a rendszert csak kiegészítő rendszerként ajánljuk, a többi rulettrendszer mellé. Akkor ajánljuk kipróbálni, ha egy korábbi játékból megmaradt a zsetonjaidról vagy egy egyszeri játékról van szó. Akkor is gondold át alaposan a Shaun-rulettrendszer alkalmazását, ha az amerikai ruletten játszol, hiszen az abban lévő két nulla csökkenti a nyerési esélyeket.

Összefoglalás

Ha csak szórakozásból játszanál rulettet, és inkább a biztonságot, mint a kockázatot keresed, a Shaun-rulettrendszer például a D’Alembert rendszerrel kombinálva kiváló választásnak tűnik. A használata viszont sok türelmet és különösen önmegtartóztatást igényel, mert valóban tudnod kell, mikor hagyd abba, és ne kísértsd tovább a szerencsét.

Rulett