Roulette Ultimate

Roulette Ultimate

Próbáld ki a(z) Roulette Ultimate játékot ingyenesen

Az EASIT fejlesztőcsapata a rulett minden szerelmesének egy következő, nem mindennapos darabot készített. Nézzük meg közelebbről, mivel is lepett meg minket a Roulette Ultimate kaszinójáték (vagy éppen mivel nem).

Dinamikus játék a Roulette Ultimate-tel

A barátságos dizájn és a kiváló nyugtató háttérzene kiemelik a játék fő audiovizuális részeit. A gyönyörű 3D-s kerék és a fehér golyó egymással szembeni forgása a képernyő bal felső részében az egész rulett domináns részét képezi. A zenét, hanghatásokat, a krupié hangját vagy a játékmező színét a játékos tetszés szerint változtatja, illetve aktiválja. Szintén érdekes lehet a nyelv kiválasztásának lehetősége, amely megváltoztatja az egész játékmezőt, beleértve a krupié hangját is.

Roulette Ultimate, mint tipikus európai rulett

Standard európai rulettről van szó 37 mezővel, beleértve a nullás mezőt is. A játékos célja megtippelni, hogy milyen szám fog kijönni. Az irányítás igazán felhasználóbarát. Kezdődően a zsetonok nagyságának kiválasztásától, a Spin, Clear, Undo, Double gombok kezelésén át, egészen az utolsó számokat mutató grafikonig, vagy a felső részen található szöveges sorig, amely a nyereményt szemlélteti. A kombinációk széles skáláját nyújtja, amelyeknek mind egy célja van, mégpedig hogy az adott szám jöjjön ki a keréken.

A Roulette Ultimate alapvető nyerési kategóriái:

  • Even Chance (piros/fekete, páros/páratlan, magas/alacsony) – nyeremény 1:1 arányban
  • Collone (tucat és oszlopok) - 2:1
  • Six Line (hat egymást követő szám két horizontális sorban) – 5:1
  • Corner (négy szám, amelyek négyzetet alkotnak) – nyeremény 8:1 arányban
  • Street (három szám egy sorban) – 11:1
  • Split (két szomszédos szám) – 17:1
  • Straight Up (egy konkrét szám) – 35:1

Különlegességek a gyakorlottaknak

Ennek az online rulettnek az alapját klasszikus játékasztal alkotja. Felette található egy egyedi hozzáadott elem, amelyet Racetrack-ként ismerünk. Ez a rulett játékmezőjének kicsinyített mása, amelyben a számok úgy vannak elrendezve, mint a rulett kerekén. Így tudsz sávos téteket megjátszani, a 0 szomszédjait - Voisins, a 0-val szembeni szomszédokat - Tiers, vagy az „árvákat” - Orphelains. A kiértékelés a mezők számától és a tét típusától függ.

A Roulette Ultimate-ben nagyon tetszett nekünk az ún. bővített mód (Expert mode), amelyet a képernyő bal alsó részében lehet könnyen aktiválni. A játék ekkor kibővül egy menüvel, amelyben lehetőséged nyílik speciális téteket megjátszani különböző kombinációkban (17). Olyanokat, mint pl. az egyes számok esetén a Black/Red Splits, vagy a Finale en Plein. Ezekről többet a rulett kifejezések szótárában olvashatsz.

Az említett módban elérhető az ún. „Favorite Bets” is, amelyben előre el tudod menteni a játékrendszeredet vagy a számok olyan tetszés szerinti kombinációját, amelyet rendszeresen használsz. 6 különböző lehetőséged van a mentésre, amelyek a játékodat meggyorsítják. Ez a funkció kis kompromisszumot jelent azoknak, akiknek hiányzik, hogy kiválaszthassák az egyforma típusú forgatásokat és azokat automatikusan, egymás után sorban elindíthassák többször is.

Roulette Ultimate ingyenesen is

Reméljük, hogy ez az igazán minőségi rulett az online kaszinóban színesebbé teszi minden rulett rajongó szabadidejét. Biztosak vagyunk abban, hogy a kezdő és gyakorlott játékosok is megtalálják benne azt, amit keresnek, mert mi nem tudunk semmi rosszat mondani a Roulette Ultimate-re.

Játék adatai

A játék kiadója:
EASIT
Játék témája:
Online kaszinó:
Értékelésünk:
Rulett