Flipperes rulett

Flipperes rulett

A rulettet gyakorlatilag bármilyen más játékkal lehet kombinálni, és a változatosságának köszönhetően szinte mindig egy igazán érdekes játék jön így létre. Az egyik legérdekesebb formája kétségkívül a Pinball Rulett.

Egy olyan szerencsejátékról van szó, amelyben pontosan meghatározott nyeremények vannak a klasszikus kaszinói rulettre alapozva, a közkedvelt flipper játékkal megfűszerezve. A cél megtippelni, melyik számra fog a rulettben esni a golyó. Az eredmény viszont attól függ, hogy a rulettkerék helyett a golyó hogyan halad át a Flipper pályán. Eközben a klasszikus rulett minden tétje megjátszható.

A golyó a játékban folyamatos mozgásban van és visszaverődik a pálya elemeiről, mindaddig,amíg meg nem állapodik a játéktér alsó részén elhelyezkedő valamelyik számnál. Ez határozza meg a győzelmedet vagy veszteségedet.

Share on

Próbáld ki, a többi rulett ingyen-játékot is

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól. Elfogadom