European Roulette GOLD

European Roulette GOLD

Próbáld ki a(z) European Roulette GOLD játékot ingyenesen

Tudtad, hogy a játékosok körében az összes kaszinó játék közül a rulett a legközkedveltebb? Ami ezt a játékot vonzóvá teszi az pont az egyszerűsége, amely nélkülöz bárminemű bonyolult szabályt. A mai online rulettek annyira kidolgozottak, hogy játszásuk közben azt érzed, hogy egy valódi élő kaszinóban vagy.

A piac telítve van igazán nívós online játékokkal, minket azonban az egyik fogott meg igazán. Ez a European Roulette GOLD a MICROGAMING. vállalattól. Ez a kaszinó játék egyike a Gold Series játékoknak, amelyek közé tartozik a Blackjack Gold és a Baccarat Gold is. A legigényesebb játékosoknak van szánva.

A GOLD jelző igazán megérdemelt

A European Roulette GOLD online kaszinó játék, ahogy már a neve is utal rá, egy európai rulett szabályait alkalmazó játék. Ez azt jelenti, hogy a játékban csak 1 nulla található (az amerikai rulettől eltérően, ahol 2 nulla van, lásd a különbségek a rulettben) acikket) és számok 1-től 36-ig. A játék elején kiválasztod a zsetonok szükséges értékét és elhelyezed azokat az asztalra, majd megteszed a tétet. A tétek megjátszásánál két lehetőséged is van - a Regular vagy az Expert játékmód.

A Regular játékmódnál olyan egyszerű tétekkel játszol, mint a páros/páratlan, piros/fekete, oszlopok, konkrét szám, de a pályáról nem hiányzik a közkedvelt "Racetrak” sem, amellyel elérhetőek a Les Voisins Du Zero, Tiers Du Cylindre és a Les Orphelins tétek is.

Az Expert játékmód további érdekes téteket kínál a játékosnak, amely által a játék pörgősebbé és szórakoztatóbbá válik. Az „Expert” és „Call Bets” gombokra való kattintás után kiugrik a Red Splits, Black Splits, Zero Game, Finales en Plein és hasonló tétek kínálata is. Aminek azonban a legjobban örültünk az volt, hogy a European Roulette GOLD tartalmaz egy egyedi funkciót is, amely segítségével szabadon, tetszésed szerint összeállíthatod a tétek akár 8 fajta elosztását is. Az Expert játékmódban kattints az “Edit Layout” gombra és a következő ablakon pedig részletesen szétoszthatod a zsetonjaidat a játékpályán. Ezeket a szétosztásokat a játék során bármikor bekapcsolhatod vagy megváltoztathatod. Elég csak kiválasztani a kép megfelelő számát. A rulett szintén tartalmaz egy “reBet” ” funkciót is, amely igazán meggyorsította nekünk a játékot.

Hogy a játéknak meglegyen az igazi tempója, a készítők a European Roulette GOLD-ba beépítették az automatikus játék funkciót is. Ennek beállításába az Expert játékmódból jutsz be az “Autoplay” gombra kattintva, ahol kiválaszthatod, hogy a játékgép egy általad meghatározott számú játék után áll-e meg, vagy egy adott limit túllépése után. Amennyiben szívesen vizsgálod, hogy hogyan játszol, biztosan megörülsz majd a % szimbólumú gombnak, amely a képernyő bal felső sarkában található. Itt láthatod a játékod részletekre menő statisztikájának szétírását.

Pörgesd meg a kereket ingyenesen

European Roulette GOLDegy hihetetlenül jól kivitelezett kaszinó játék, amelynek igazán nehéz lenne valamely gyenge pontját kiemelni. Megvan benne minden, amelyet még a legigényesebb játékosok is élvezni fognak. Ne felejtsük azonban a mondást - kinek a pap, kinek a papné, szóval mindenki saját magának kell, hogy levonja a következtetést. Egy ingyenes próbát igazán megér.

Játék adatai

A játék kiadója:
Microgaming
Játék témája:
Online kaszinó:
Értékelésünk:
Rulett