LIVE rulett az online kaszinóban

LIVE rulett az online kaszinóban

LIVE (élő) játék az online kaszinókban

A játékosok között elmúlt évek egyik nagy slágerévé vált az élő fogadás, amikor is a játék közben élőben teszik meg a különböző téteket. Ez a fajta játék sokkal népszerűbb lett, mint az online megszokott, játék előtti fogadás, ezért az online kaszinók elhatározták, hogy az élő, online fogadások segítségével megteremtik a valódi kaszinók élő játékainak atmoszféráját. A LIVE internetes kaszinó a játékosainak az élő játék élményét kínálja valódi krupiéval, valódi játékosokkal és magas nyerési esélyekkel.

Jelenleg minden népszerű LIVE kaszinó játékot ki lehet próbálni a LIVE online kaszinókban, beleértve a LIVE rulettet, LIVE blackjack-et és LIVE baccarat-t.

Live online rulett

A LIVE online rulett, azaz rulettet játszani online, de valódi krupiéval a legújabb sláger. A játék csinos krupiék részvételével zajlik, ők indítják a kereket, és jelentik be minden egyes forgatás után az eredményeket. Némelyikük annyira szexi, hogy a játékost nem is igazán érdekli, hogy nyer vagy veszít, amíg beszélgethet velük a játék közben, ezért a játék akár hosszú ideig is elhúzódhat. A világ túlsó feléről is becsatlakozhatnak játékosok a LIVE asztalhoz, akikkel információt lehet cserélni, kommentálni lehet az eredményeket, stratégiai megbeszélést lehet tartani, vagy csak simán csevegni. Nem szükséges semmilyen szoftver letöltése, elég kiválasztani az asztalt. Ezután annyit játszhatunk élőben, amennyit szeretnénk.

Live online kaszinó

Az élő, azaz LIVE online kaszinó az internetes kaszinók legújabb fajtája. Az egyetlen különbség a hagyományos kaszinókhoz képest az, hogy nem a hosztesz szolgálja fel a játékosnak az italt, hanem azt maguknak kell elővenni a hűtőjükből. A játék valós időben alakul, így lehetősége van a játékosnak előre kitalálni, hogyan játsszon a nyeremény maximalizálása érdekében.

Ha valaki ki szeretné próbálni a LIVE kaszinózást, akkor tudunk pár kipróbált kaszinót ajánlani, ahol tapasztalatunk szerint a legjobb LIVE játékok és a legszebb krupiék várnak.

Rulett